Zleep Hotel Lausanne-Chavannes

Åbner i 2024

Zleep Hotel Aalborg_Public_2180
Book room
Vänligen välj hotell
Vänligen välj ankomst
Vänligen välj avresa
1 rum, rum, 1 vuxna vuxen barn kid
Rum 1
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

Rum 2
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

Rum 3
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

Rum 4
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

Rum 5
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

We will soon be transitioning to our new website. Therefore, you might experience being forwarded to the new booking portal.

I 2024 slås dørene op til det splinternye Zleep Hotel Lausanne-Chavannes ved Genevesøen i Schweiz kun få kilometer fra Lausanne centrum. Hotellet bliver del af et blandet bebyggelsesområde bestående af 300 studielejligheder, 30 boliger, detailforretninger, kontorer og offentlige parkeringspladser.

Om hotellet og området

Det nye Zleep hotel får 120 værelser med moderne inventar, en lobby med receptionsområde, en morgenmadsrestaurant og bar. Fra en større terrasse vil hotellets gæster kunne nyde udsigten over det smukke område. Zleeps velkendte interiør og designmæssige stil vil udgøre hotellets indre rammer, og dermed sætte den helt rette Zleep-stemning i Schweiz. Hotellet opføres i henhold til miljøvenlige konstruktionsstandarder for at opnå det schweiziske kvalitetsmærke ”Minergie” af den schweiziske ejendomsudvikler Gestiparcs Immobilier SA.

Hotellet får beliggenhed i byens uddannelsesmæssige centrum, hvor 50.000 studerende, vigtige forskningscentre og startup-inkubatorer ligeledes har hjemme. Området, der kaldes ”Health Valley”, har til formål at bane vejen for innovationer inden for både biovidenskaben og teknologiorienterede virksomheder.

Om Lausanne

Lausanne er beliggende i den fransktalende del af kantonen, Vaud, langs Genevesøen. Foruden at være et økonomisk, kulturelt og uddannelsesmæssigt centrum rummer byen tillige mange turistattraktioner såsom museer, teatre, den kendte katedral Notre Dame og slottet Château Saint-Maire. Byen er også hjemsted for det olympiske museum, der, ligesom den olympiske park ved søsiden, tiltrækker mange turister år efter år. At en tredjedel af byens befolkning er studerende, afspejles i antallet af barer og diskoteker langs gaderne. Lausanne emmer af liv og god stemning, og det kommer også til udtryk i byens mange festivaler, der afholdes året rundt. Blandt de største er nok byens jazzfestival og lysfestivalen Lausanne Festival of Lights. Desuden har byen også meget at tilbyde turister, der elsker natur og grønne områder. Byen er flot udsmykket med tulipaner, og i de mange parker er der rig mulighed for at nyde den flotte natur.