Zleep Hotel Horsens

Horsens
Book room
Vänligen välj hotell
Vänligen välj ankomst
Vänligen välj avresa
1 rum, rum, 1 vuxna vuxen barn kid
Rum 1
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

Rum 2
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

Rum 3
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

Rum 4
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

Rum 5
Vuxna
Barn (3-12 år)
Barn (0-2 år)

Barn under 3 år bor gratis

We will soon be transitioning to our new website. Therefore, you might experience being forwarded to the new booking portal.

I 2024 åbner Zleep Hotel Horsens med adressen Kai Lindbergs Vej 8 centralt i landet ved afkørsel 57 Horsens Syd på motorvej E45. Det nybyggede hotel åbner som del af parkerings- og opladningscentret, Recharge City, og vil rumme 164 værelser samt lounge- og morgenmadsområde, bar og reception.

 

Hotellet som en del af Recharge City

Recharge City er Europas første parkerings- og opladningscenter med EU-platincertificering placeret midt på Danmarks travleste strækning, og vil rumme alt fra parkeringsområde, tankeanlæg, servicestation og ladestandere til udendørsområder, restauranter og ikke mindst det kommende Zleep Hotel Horsens. Konceptet skal indbyde både chauffører, turister og forretningsrejsende til et tiltrængt hvil.

Værelserne bliver i moderne skandinavisk design og indrettet med en seng af høj kvalitet, et godt bad og toilet, arbejdsbord samt tv. I det kombinerede lounge- og morgenmadsområde kan du nyde en morgenmadsbuffet med 30 til 60% økologiske produkter. Buffeten vil nemlig være certificeret med det Økologiske Spisemærke i bronze. Ankommer du efter en lang dag med megen kørsel, vil det måske i stedet være baren og det hyggelige loungeområde, der trækker.

 

Horsens som destination

Når Zleep Hotel Horsens åbner i 2024, bliver det nær den jyske østkyst i naturskønne Midtjylland. Horsens har masser at byde på for både forbipasserende, turister og forretningsrejsende. Hotellet ligger centralt på afkørsel 57 Horsens Syd på motorvej E45, perfekt når du skal videre rundt i det danske land og med kun 45 minutter til Billund Lufthavn, kan du let rejse verden rundt. Hvis du i stedet er turist i lokalområdet, huser Horsens mange kulturelle skatte, som Fængslet der både agerer som spillested, museum, kontorfællesskab samt danner ramme for konferencer og møder, Industrimuseet og en hyggelig gågade fyldt med butikker og lækre restauranter. Udover det hyggelige bymiljø ligger Horsens blandt smukke naturområder, og fra hotellet kan du hurtigt komme til Horsens Fjord og besøge nogle af de små øer som Alrø og Hjarnø, der ligger i fjorden.

HorsensZleep Hotel Horsens