Zleep Hotel Leipzig

Åbner i 2025

 Leipzig
We will soon be transitioning to our new website. Therefore, you might experience being forwarded to the new booking portal.

I 2025 slår Zleep Hotels dørene op til endnu et hotel i Tyskland. Adressen er denne gang Rosa-Luxemburg-Strasse 42 i Leipzig kun ét stop fra byens togstation og 10 minutters gang fra centrum.

Om hotellet og området

Det nybyggede Zleep Hotel Leipzig får 150 værelser, og desuden vil hotellet rumme en lobby, reception, bar samt egen parkeringsplads. Designet vil være nordisk og indbyde til hyggelige stunder. På værelset finder du blandt andet en seng af høj kvalitet, arbejdsbord og tv med mange kanaler – præcis som du kender det fra andre Zleep hoteller.

Hotellet får beliggenhed i et multikulturelt område, blot et stenkast fra byens centrum, blandt hyggelige parker, restauranter og barer. Desuden vil der være let adgang til offentlig transport.

Leipzig som destination

Besøger du Leipzig i en erhvervsmæssig sammenhæng, er du på Zleep Hotel Leipzig tæt på både Leipzig Lufthavn (20 kilometer) samt det store messe- og kongrescenter Leipziger Messe, der er arrangør for flere af landet store messer, og som hvert år har mere end 1,2 millioner besøgende. Den gode infrastruktur i Leipzig gør det nemt at komme fra A til B. Hovedbanegården ligger ikke mere end 1,5 kilometer fra hotellet, og der er nem adgang til motorvej, hvis du ankommer i bil. Når det bliver fyraften, kan du gå en tur i en af de hyggelige parker nær hotellet eller besøge en af de lokale cafeer.

Hvis du i stedet besøger Leipzig som turist, vil du hurtigt opleve, at byen emmer af charme og god stemning. Desuden er der et hav af kulturelle oplevelser, du kan besøge under dit ophold; herunder Leipzig Zoo, monumentet Völkerschlachtdenkmal eller St. Thomas Church. Overalt i byen er der hyggelige parker, hvor du kan tage plads og nyde frirummet midt i den multikulturelle by.

 

LeipzigZleep Hotel Leipzig