Zleep Hotel Frankfurt Airport

åbner i 2024

Zleep Hotel Frankfurt Airport
We will soon be transitioning to our new website. Therefore, you might experience being forwarded to the new booking portal.

I 2024 kan Zleep Hotel Frankfurt Airport byde de første lufthavnsgæster velkommen til det splinternye hotel i Tysklands femte største by, Frankfurt. Med en beliggenhed i en af Europas mest befærdede lufthavne og i en by der huser nogle af verdens største messer, forventes hotellet at tiltrække gæster fra hele verden.

Et klassisk Zleep hotel

Zleep Hotel Frankfurt Airport får 165 værelser, lobby- og snackbar, fitnessrum og gode parkeringsforhold. Mere præcist får hotellet adresse i bydelen Kelsterbach, der støder op til Frankfurt International Airport. På værelset vil du finde en kvalitetsseng, et godt bad, skrivebord og tv med mange kanaler. Interiøret vil være af skandinavisk design, og indretningen i loungeområderne vil indbyde til hygge. I loungen kan du desuden sætte tænderne i vores gode morgenmadsbuffet, der rummer et bredt udvalg af lækre produkter, og overalt på hotellet kan du selvfølgelig benytte dig af det gratis WiFi.

Frankfurt Lufthavn – gæster fra hele verden

Frankfurt International Airport er Tysklands største lufthavn og et vigtigt trafikalt knudepunkt i Europa. Mere end 1300 fly lander og letter hver evig eneste dag med passagerer fra hele verden. Passagerer der i 2024 kan checke ind til en god overnatning hos Zleep. Fra lufthavnen er der omkring 11 kilometer til byens centrum, og der er naturligvis et hav af transportforbindelser.

Frankfurt som destination

Frankfurt er en af verdens største og vigtigste finansbyer, hvor blandt andet Den Europæiske Centralbank har hjemme. Også forsikrings- og bilindustrien har hovedsæde i Frankfurt, og desuden huser byen årligt en lang række udstillinger og messer herunder verdens største bogmesse og op til flere bilmesser. Er du på jagt efter et rigt og spændende natteliv, er du kommet til det helt rette sted. I Frankfurt finder du nemlig et utal af diskoteker, kasinoer og restauranter, hvor både forretningsfolk og unge studerende fra de mange kulturelle uddannelsesinstitutioner mødes. Byens nok mest kendte universitet må være Johann Wolfgang Goethe Universitetet.

Zleep Hotel Frankfurt AirportZleep Hotel Frankfurt Airport